Медиите за нас

Вестник “Анонс“

Отвори врати първият частен дом за отглеждане на стари хора “Вила Швейцария” в Момин проход. Посещението в дома вдъхва вяра на всеки българин, че животът може да бъде хубав и в третата възраст. Във “Вила Швейцария” вашите близки ще получат денонощна грижа от специализиран персонал, помощ при възстановяване и поддържане на физическото и психическото състояние, ще открият нови приятели и ще почиват сред природата. Трябва да се промени схващането, че да оставиш близък в дом за възрастни е все едно да го захвърлиш. Във “Вила Швейцария” са обедени, че хората тук ще бъдат по-щастливи и пълноценни, отколкото ако са заключени в някой апартамент или обикалят улиците.

Вестник “Над 55“

Пансион, наречен “Вила Швейцария”, отвори врати в Момин проход. Още от пръв поглед домът изумява с уникалната си архитектура и дизайн, които както преди, така и сега са едни от най-добрите в цял свят. Сега “Вила Швейцария” е превърната в луксозен дом за стари хора с всякакви удобства и екипировка за осигуряването на пълноценен живот в една позитивна среда за хора от България и чужбина. Тук възрастните хора ще се радват на уют и постоянни грижи.

Петър Вучков
Водещият на “Минута е много”

Възрастният човек не би трябвало да бъде отписван, той е човек като всеки от нас и особено като мен, защото и аз вече съм възрастен човек. Всички знаем, че повечето гениални неща са открити от възрастни хора. Човек докато е жив, докато диша, може да бъде полезен и на себе си, и на близки и на чужди и “Вила Швейцария” е мястото където чудесата се случват.