гр. Момин проход ул. Радост 19    |    +359-8784-01776    |    office@villaswiss.com    |    Всеки Ден 9:00-17:00

Рехабилитационен център между София и Пловдив

Рехабилитационен център между София и Пловдив

 

Основните характеристики на един рехабилитационен център са свързани с предлагане на широка гама от процедури както за възстановяване, така и за поддържане на доброто здраве. Обикновено такива центрове се намират в непосредствена близост до минерални бани, на тихо и спокойно място. Квалифицираният персонал и индивидуалното отношение към пациентите също имат ключова роля.

„Вила Швейцария”, който е и дом за стари хора, отговаря на всички тези изисквания и съчетава на едно място всички предимства, които могат да бъдат открити в подобен център. Разположен в град Момин проход, община Костенец, центърът за възстановяване предлага на своите клиенти спокойствие, луксозна и приятна обстановка и чист въздух. Локацията му е изключително удобна – Момин проход се намира на около 70 км от София и на 80 км от Пловдив. В града има и минерални извори, като лечението с водата е не само имунопротективно, но и общотонизиращо.

„Вила Швейцария” впечатлява не само с уникалната си архитектура, но и със своята история. Преди да стане дом за възрастни хора, сградата е била център за лекуване на детски паралич. Във „Вила Швейцария” ще намерите високо квалифициран персонал, който изготвя рехабилитационна програма, включваща различни масажи и процедури, според индивидуалните нужди на всеки клиент.

Сред голямото разнообразие от услуги са включени и най-популярните видове пасивна и активна кинезитерапия – лечение чрез движение. То няма възрастови противопоказания и странични действия. Чрез упражнения за подобряване функцията на опорно-двигателния апарат, на дихателната и сърдечно-съдовата система се подобрява качеството на живот, както и неговата продължителност.

Във „Вила Швейцария“ следваме световните тенденции за комплексна услуга – физическа, психическа и социална. Това има голямо значение за възстановяването на болните и подобряване на физическата им активност. Рехабилитационният център е подходящ за хора от всякакви възрасти, включително и за пациенти над 60 години, при които е характерна полиморбидността – наличие на повече от едно заболяване.