С какво разполагаме

$
Стая
$
Трапезария
$
Рехабилитационни кабинети
$
Пълен пансион
$
Външен басейн
$
Частен паркинг
$
Видеонаблюдение
$
Инвалидна баня
$
Общи помещения за отдих
$
Лекарски кабинет
$
Двор
$
Безжичен интернит

Вила Швейцария

24-часова специализирана и квалифицирана здравна медицинска грижа за възрастни, болни пациенти и хора с хронични заболявания и медико-социални проблеми предлага хосписът във Вила Швейцария. Идеята за грижите се корени във вековните традиции на човечеството, от които и днес черпим най-доброто – Вила Швейцария осигурява физическа, емоционална и духовна подкрепа за болните, хората в залеза на живота си и техните семейства.

Кой се грижи за вашите близки?

Във Вила Швейцария за пациентите се грижат най-добрите лекари, рехабилитатори, санитари и медицински сестри. Нашата философия е да осигуряваме първокласна грижа за инвалиди и хора със заболявания, както и да поддържаме високо качеството на живот на болните и техните роднини. Професионализмът, който полагат нашите хоспис специалисти, се основава на техните умения, знания и желания за осигуряване на пълна, координирана и състрадателна грижа за всеки един наш пациент със заболяване. Екипът на Вила Швейцария има голям опит в обгрижването на пациенти с различни проблеми, като винаги взимаме предвид техните желания, ценности и вярвания. Подходът ни към всеки пациент е индивидуален и съобразен изцяло с неговите нужди.

За нас няма значение вашето състояние!

Без значение дали симптомите са физически, емоционални, духовни или социални по природа, нашите пациенти получават доказано най-добрата грижа, внимание и наблюдение на състоянието. Голям акцент поставяме върху психологическите нужди на пациента и осигуряваме обслужване от най-високо ниво, топъл уют и постоянни грижи, създавайки атмосфера на удобство и сигурност. Мисията на всички в хоспис Вила Швейцария е да предоставим качествена и специализирана здравна грижа за пациентите ни и да поддържаме качеството им на живот, като в същото време оказваме емоционална и духовна подкрепа и на техните семейства. Обстановката във Вила Швейцария е близка до домашната, което помага на пациентите да се чувстват в позната среда. Предимство за близките е локацията ни – в китното градче Момин проход, само на 70 км. от столицата София и на половин час от Пловдив. Има удобен железопътен и автобусен превоз.

Call Now Button