За нас

дом за възрастни хора

Добре дошли във “Вила Швейцария”

Частният старчески дом за лечение на възрастни хора “Вила Швейцария” е наименуван след швейцарския си архитект, построил го в периода 1932 – 1934 година. Още от пръв поглед домът изумява с уникалната си архитектура и дизайн, които както преди, така и сега са едни от най-добрите в цял свят. Десетилетия наред сградата е била център за лекуване на детски паралич с масажи, оперативно и с минерална вода. До 1989 г. са идвали деца от цяла Европа и дори от САЩ и са прохождали.

Сега “Вила Швейцария” е превърната в луксозен дом за стари хора с всякакви удобства и екипировка за осигуряването на пълноценен живот в една позитивна среда за хора от България и чужбина. Домът цели да осигури на възрастните хора обслужване от най-високо ниво, топъл уют и постоянни грижи съчетавайки ги с разходки и екскурзии на невероятно красиви места и обграждайки ги с внимание и грижи.

Мисия
Мисията на всички в Дом за възрастни хора „Вила Швейцария” е да предоставим качествена и специализирана здравна грижа за посетителите ни и да поддържаме качеството им на живот, като в същото време оказваме емоционална и духовна подкрепа и на техните семейства.
Визия
Да бъдем най-квалифицираното и заслужаващо доверие място за възрастни хора, където спокойно да оставите вашите близки, осигурявайки им топъл уют с постоянни грижи и обграждайки ги с внимание и уважение.
Ценности
“Ние вярваме, че осигуряването на първокласна грижа, както и поддържането на високо качество на живот на възрастните хора е най-ценната черта, която всеки един служител на Вила Швейцария” притежава. Ние сме един екип, който работи за благото на нашите клиенти.

топъл уют и постоянни грижи

Клиентите за нас

Росен

…На всички мои приятели емигранти препоръчвам този дом за стари хора, където възрастните им родители ще прекарват старините си под грижите на опитния персонал на дома …

Ива Георгиева

…Освен че условията са прекрасни, собственикът на старческия дом (Мишел) дава най-доброто от себе си тези възрастни хора да се почувстват добре. Това хуманно отношение се е предало и на целия персонал…

Изграждане на нов детски кът

Изграждане на нов детски кът на територията на “Вила Швейцария” , финансиран по ОП Развитие на човешките ресурси, процедура BG05M9OP001-1.096, за изграждане на нов детски кът на територията на Дом за социални грижи “Вила Швейцария” с цел да бъде предоставена възможност за по-доброто съвместяване на професионалния с личния живот на служителите на “Перфектни” ЕООД и асоциираните партньори, осигурявайки кътове за деца на работното място, в който да бъдат полагани грижи за деца на наши служители (родители) и служители (родители) на асоциираните артньори.
Обща стойност на проекта: 110 880,00 лева, от които 75 398,40 европейско и 13 305,60 лева национално съфинансиране.
Начало на проекта: 23.06.2021 година, край на проекта: 02.02.2023 година