гр. Момин проход ул. Радост 19    |    +359-8784-01776    |    office@villaswiss.com    |    Всеки Ден 9:00-17:00

Хоспис

Мисия

Мисията на всички в Дом за възрастни хора „Вила Швейцария” е да предоставим качествена и специализирана здравна грижа за посетителите ни и да поддържаме качеството им на живот, като в същото време оказваме емоционална и духовна подкрепа и на техните семейства.

визия

Да бъдем най-квалифицираното и заслужаващо доверие място за възрастни хора, където спокойно да оставите вашите близки, осигурявайки им топъл уют с постоянни грижи и обграждайки ги с внимание и уважение.

ценности

“Ние вярваме, че осигуряването на първокласна грижа, както и поддържането на високо качество на живот на възрастните хора е най-ценната черта, която всеки един служител на Вила Швейцария” притежава. Ние сме един екип, който работи за благото на нашите клиенти.

Частният старчески дом за лечение на възрастни хора “Вила Швейцария” е наименуван след швейцарския си архитект, построил го в периода 1932 – 1934 година. Още от пръв поглед домът изумява с уникалната си архитектура и дизайн, които както преди, така и сега са едни от най-добрите в цял свят. Десетилетия наред сградата е била център за лекуване на детски паралич с масажи, оперативно и с минерална вода. До 1989 г. са идвали деца от цяла Европа и дори от САЩ и са прохождали.

Сега “Вила Швейцария” е превърната в луксозен дом за стари хора с всякакви удобства и екипировка за осигуряването на пълноценен живот в една позитивна среда за хора от България и чужбина. Домът цели да осигури на възрастните хора обслужване от най-високо ниво, топъл уют и постоянни грижи съчетавайки ги с разходки и екскурзии на невероятно красиви места и обграждайки ги с внимание и грижи.

Прочетете още…

Медиите за нас

Вестник Анонс:

Отвори врати първият частен дом за отглеждане на стари хора “Вила Швейцария” в Момин проход. Посещението в дома вдъхва
вяра на всеки българин, че животът може да бъде хубав и в третата възраст. Във “Вила Швейцария” вашите близки ще получат денонощна
грижа от специализиран персонал, помощ при възстановяване и поддържане на физическото и психическото състояние, ще открият
нови приятели и ще почиват сред природата. Трябва да се промени схващането, че да оставиш близък в дом за възрастни е все
едно да го захвърлиш. Във “Вила Швейцария” са обедени, че хората тук ще бъдат по-щастливи и пълноценни, отколкото ако са
заключени в някой апартамент или обикалят улиците.

Прочетете още...

Клиентите за нас

здравейте! Към текста, който изпратих преди малко, добавям и снимка от 26.12.2017г.Баща ми Марин Маринов от Стара Загора пожела да се снимаме заедно до елхата на Вила “Швейцария”.Вдясно на снимката сме аз и съпруга ми, а в ляво- внукът Пламен със семейството си, което живее в София.Правнукът Георги показа 2 медала от национални математически състезания.

Прочетете още...