гр. Момин проход ул. Радост 19    |    +359-8784-01776    |    office@villaswiss.com    |    Всеки Ден 9:00-17:00

С какво разполагаме

С какво разполагаме

СТАЯ
ИНВАЛИДНА БАНЯ
ТРАПЕЗАРИЯ
ОБЩИ ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ОТДИХ
РЕХАБИЛИТАЦИОННИ КАБИНЕТИ
ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ
ПЪЛЕН ПАНСИОН
ДВОР
ВЪНШЕН БАСЕЙН
БАРБЕКЮ
ЧАСТЕН ПАРКИНГ
БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Дом за стари хора на 70км от София и на 80км от Пловдив

 

24-часова специализирана и квалифицирана здравна медицинска грижа за възрастни, болни пациенти и хора с хронични заболявания и медико-социални проблеми предлага хосписът във Вила Швейцария. Идеята за грижите се корени във вековните традиции на човечеството, от които и днес черпим най-доброто – Вила Швейцария осигурява физическа, емоционална и духовна подкрепа за болните, хората в залеза на живота си и техните семейства.

Кой се грижи за вашите близки?

Във Вила Швейцария за пациентите се грижат най-добрите лекари, рехабилитатори, санитари и медицински сестри. Нашата философия е да осигуряваме първокласна грижа за инвалиди и хора със заболявания, както и да поддържаме високо качеството на живот на болните и техните роднини. Професионализмът, който полагат нашите хоспис специалисти, се основава на техните умения, знания и желания за осигуряване на пълна, координирана и състрадателна грижа за всеки един наш пациент със заболяване. Екипът на Вила Швейцария има голям опит в обгрижването на пациенти с различни проблеми, като винаги взимаме предвид техните желания, ценности и вярвания. Подходът ни към всеки пациент е индивидуален и съобразен изцяло с неговите нужди.

За нас няма значение вашето състояние

Без значение дали симптомите са физически, емоционални, духовни или социални по природа, нашите пациенти получават доказано най-добрата грижа, внимание и наблюдение на състоянието. Голям акцент поставяме върху психологическите нужди на пациента и осигуряваме обслужване от най-високо ниво, топъл уют и постоянни грижи, създавайки атмосфера на удобство и сигурност. Мисията на всички в хоспис Вила Швейцария е да предоставим качествена и специализирана здравна грижа за пациентите ни и да поддържаме качеството им на живот, като в същото време оказваме емоционална и духовна подкрепа и на техните семейства. Обстановката във Вила Швейцария е близка до домашната, което помага на пациентите да се чувстват в позната среда. Предимство за близките е локацията ни – в китното градче Момин проход, само на 70 км. от столицата София и на половин час от Пловдив. Има удобен железопътен и автобусен превоз.